AKSARAY / MERKEZ - Osman Gazi Anadolu Lisesi

Ara

İl Emniyet Müdürlüğü koordinesinde, Aksaray Belediye Başkanlığı, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ortaklığında 11 ayrı faaliyetten oluşan “Gelecekte Gençlik Var” isimli ÇOGEP (Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı) projesi kapsamında;Asayiş, Çocuk ve Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü personeli tarafından 9. sınıf öğrencilerine yönelik seminer düzenlendi.

Kas

Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, ebediyete irtihalinin  85. yıldönümünde okulumuz öğrencilerinin hazırlamış olduğu anma töreniyle özlem, saygı ve minnetle anıldı.

May

Gençlik Spor İl Müdürlüğünce ilimizde tertip edilen Sportif Tırmanış müsabakalarında A ve B takımı düzeylerinde, hem genç kızlar hem de genç erkekler kategorisinde okulumuz il birincisi olmuştur.

May

Okulumuz Gezi Tanıtım ve Turizm Kulübü tarafından Çukurova üniversitesine gezi düzenlendi.